Telefonisch

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 8u00 tot 19u00.  
De secretaresse maakt gewoonlijk de afspraken.

Raadpleging

Indien je een afspraak wenst voor 2 personen, gelieve dan 2 afspraken te vragen. Als je online een afspraak wil maken voor 2 personen, dien je voor elke persoon op de eigen naam een afspraak te boeken.  

Het invullen van allerhande attesten gebeurt altijd tijdens een consultatie: het dossier moet hiervoor geraadpleegd en vervolledigd worden. Telefonisch kunnen er geen attesten meer worden aangevraagd.

Voor verzekeringsonderzoeken moet een half uur gereserveerd worden, gelieve hiervoor dus telefonisch een afspraak te maken.

Bij ons kan je ook terecht voor een gynaecologisch onderzoek (borstonderzoek, uitstrijkje), zwangerschapscontrole, hechtingen, kleine ingrepen en een goed gesprek. Gelieve ook hiervoor telefonisch een afspraak te maken.

Tijdens iedere consultatie worden voldoende voorschriften gemaakt om tot de volgende controle toe te komen. Kijk voor de consultatie na hoeveel voorschriften je nodig hebt.

Er zullen geen voorschriften meer worden afgeleverd op telefonische vraag, noch via aanvraag per mail.

Gelieve steeds uw identiteitskaart en mutualiteitsklevers mee te brengen naar de raadpleging.  

Er is mogelijkheid om te betalen met bancontact. Als je recht hebt op de regel van derde betaler (verhoogde terugbetaling, chronische patiƫnt,...) gelieve ons dit te melden tijdens de consultatie.


Consultatieschema

ConsultatieMaandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
VoormiddagLG
CG
LG
CG
LG
LW
EB
LW
EB
LW


NamiddagCG
LG
LG
LG
LG
EB
LW
EB
LW
CG


AvondLW
CG
LW
EB
LW
EBHuisbezoekenMaandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
voormiddagCG
LW
EB
LW
CG
EB


EB


NamiddagLW
CG
LW
CG
LW


EBLuc Geys : LG
Lore Wouters : LW
Christine Goddeeris : CG
Eline Bloemen : EB